середа, 3 листопада 2021 р.

НОВІ ВИДАННЯ ВІД УКРАЇНСЬКОГО ІНСТИТУТУ КНИГИ


  За Програмою поповнення бібліотечних фондів від Українського інституту книги наша бібліотека отримала 133 чудових сучасних видань.

  Усього  в Україні отримають нові книги 600 бібліотек, які пройшли спеціальний відбір. Під час відбору враховували нашу роботу в умовах карантину, активність у соцмережах, вміння висвітлити заходи, які відбуваються у бібліотеці. У минулому році ми отримали спеціальний перелік книг, за яким обирали необхідну літературу. 

 Ці книги ви не переплутаєте, оскільки на кожній є спеціальна наліпка з логотипом "УІК".


  Приємно було отримати книги талановитих письменників, які стали переможцями книжкової премії «Вибір читачів 2020», твори лауреатів літературних премій, конкурсу: «Коронація слова», відзнаки «Золоті письменники України».

  Серед книжок для дорослих більше художньої літератури. Художня проза українська та зарубіжна, вічна класика, гучні бестселери, есеї, нон-фікшн та мотивуючі твори — тут розмаїття на будь-який смак.

  Книги, які отримала бібліотека, виключно нові видання 2019, 2020 і навіть 2021 року.

  Усі вони різної тематики, що дозволить задовольнити найвибагливіші інформаційні, інтелектуальні потреби кожного відвідувача бібліотеки. Книги цікаві, з яскравими ілюстраціями.
Тож запрошуємо вас до нашої бібліотеки та обрати книги до смаку.

     Щиро дякуємо Українському інституту книги за чудові видання для наших користувачів. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

Немає коментарів:

Дописати коментар