неділю, 29 серпня 2021 р.

УКРАЇНО! ЧЕСТЬ І СЛАВА СИНАМ ТВОЇМ!

Поклін вам низький, любі, до землі

За те, що нам дали можливість жити,

За те, що не здалися у вогні

Навчили Україну нас любити.

   З метою гідного вшанування пам’яті військовослужбовців та учасників добровольчих формувань, які загинули під час війни на сході України, відстоюючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави, Президент України Володимир Зеленський підписав указ про відзначення 29 серпня Дня пам’яті захисників України.

   Мета - впровадження в українському суспільстві нових традицій по вшануванню пам’яті загиблих воїнів-захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Патріотичне виховання молоді на прикладах захисників, які віддали життя за Україну.

   Вшанування пам’яті захисників України є надзвичайно важливим днем для майбутнього нашої країни. Ми, як бібліотечні працівники, пам’ятаємо, що без глибокого відчуття патріотизму, самовідданості та любові до рідної землі, неможливо побудувати сильну, самостійну та успішну державу. 

  Тож проводячи той чи інший захід патріотичного спрямування, завжди згадуємо поіменно наших земляків, які загинули на сході країни, виконуючи свій військовий обов’язок, захищаючи рідну землю.

    І не тільки в цей день, а завжди ми будемо з вдячністю схиляти голови перед мужніми героями. І полеглими і живими.




   

   Пишаймося своїми краянами, непохитними, нездоланними, нескореними патріотами України та Світловодщини!

   Черпаймо у них силу волі, силу духу, велику любов до рідної Вітчизни.

    ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар