середа, 31 березня 2021 р.

ЧИТАЙ З ДРУЗЯМИ КНИЖКИ


       Головною метою цьогорічного Всеукраїнського тижня дитячого читання – 2021, який проходив під гаслом «На вас чекають пригоди на острові Читання», було залучення маленьких світловод- чан до читання, підвищення рівня їх читацької активності.

 Цьогорічна книжкова феєрія в нашій бібліотеці відкрилась великим святом – зустріччю «На вас чекають пригоди на острові Читання», яка зібрала всіх охочих користувачів шкільного віку.

  Діти вперше випробовували себе в книжковому квесті,  але  це не завадило їм стати активними учасниками цікавих і різноманітних бібліотечних розваг – ігор, конкурсів: «Відшукай книгу», «Смішарики», «Так чи ні». Під час проведення бібліотекарі намагались поєднувати активний відпочинок дітей («Музичний», «Солодкий» квести) з набуттям нових знань, залученням їх до читання.

  Під час свята читачі виконували біографічні розвідки, творчі завдання, як самостійні, так і командні.

  Розмова у дружньому колі  «Читай з друзями книжки». Таким чином  бібліотекарі розраховують долучити до участі у програмі читання дітей, які поки що не стали завзятими читачами.

  Віртуальна подорож «Дивовижні факти про книгу» Гості свята мали можливість переглянути огляд-презентацію книжкових новинок «Новеньку книгу погортай – у світ цікавий завітай» та переглянути цікаву розповідь  про історію виникнення книги.

 Цікаві запитання, веселі жарти, вікторини, кросворди зацікавили присутніх на святі і подарували чудовий настрій та незабутні емоції.

 Тиждень дитячого читання закінчився, але читання продовжується, і свято читання завжди разом із вами, зовсім близько – ось тут, у нашій бібліотеці! Ми завжди раді бачити вас, шановні читачі!


Немає коментарів:

Дописати коментар