понеділок, 6 квітня 2020 р.

БІБЛІОТЕКА В УМОВАХ КАРАНТИНУ


     Карантин вніс зміни і у звичне життя нашої бібліотеки. З 17 березня бібліотека-філія №3  тимчасово припинила роботу з обслуговування читачів, але працівники бібліотеки займаються вилученням морально застарілої та фізично зношеної літератури, складають акти для списання, проводиться практична робота з фондом.  Книжковий фонд розставляється відповідно до прийнятої в бібліотеці класифікації  (УДК). Для користувачів бібліотекарі підготовлюють нові, цікаві, змістовні книжкові панорами, спілкуються» зі своїми читачами на сторінках  в соціальних мережах і залишаються на постійному зв’язку з відвідувачами.

     Одразу після закінчення карантинних заходів запрошуємо відвідати нашу бібліотеку! У книгах, що надійшли – подорожі,  фантастика,  природа, цікаві пригоди і багато пізнавального!
     Верхні позиції новинок утримують письменники – Кокотюха Андрій, «Адвокат із Личаківської»; Саган Франсуаза, «Охоронець серця»; Шевчук Валерій, «Свято неділі»; Скрябін Кузьма, «Я, " Побєда" і Берлін» та багато інших примірників.
     Для малечі ми отримали цікаві, яскраві та пізнавальні видання - Рутківський Володимир, «Сторожова застава»; Оверченко Кость,    «Ми ходили по гриби»; Госсінні Рене, «Пригоди малого Ніколя»; Ліндгрен Астрід, «Мадікен» та інші.

Отож ласкаво запрошуємо вас до Бібліотеки !


Немає коментарів:

Дописати коментар