середу, 27 червня 2018 р.

"АНГЛІЙСЬКА + РОЗВАГИ"


  Протягом усього навчального року учні  з нетерпінням очікують   старту пришкільного літнього англомовного табору «Ромашка». 
  Подолання мовного бар’єру і що найголовніше – сприймання мотивацій до вивчення англійської  мови шляхом поєднання навчання та змістовного відпочинку – 
такий лейтмотив  участі 
дітей у мовному таборі ЗШ №5.
Ось уже декілька років поспіль наша бібліотека  є навчальним  майданчиком для мовного табору "Ромашка".
 "Англійська + Розваги"- під таким девізом проходять всі заходи для дітей, що забажали   поєднати  навчання із захоплюючим відпочинком, в нашій бібліотеці.

    Цікаві конкурси, загадки, ребуси, кросворди, де діти демонструють  свої творчі здібності та набуті знання з англійської мови,  не оцінюються  як у школі, і дитина сприймає навчання в бібліотеці як гру! І в цьому їм допомагає комп'ютер, коли вони проходять тести на сайтах по вивченню мови «English for kids».


Цікаві розповіді дітей про нашу бібліотеку  англійською мовою «English together» показали високий ступінь знання англійської мови дітьми.


Творча співпраця нашої бібліотеки та мовного табору "Ромашка" допомагає дітям розширити кругозір та мотивувати себе до вивчення іноземної мови в подальшому.

Немає коментарів:

Дописати коментар