понеділок, 18 червня 2018 р.

БІБЛІОТЕКА ПІД ВІДКРИТИМ НЕБОМ


Це  крутіше  дискотеки!
          Це свято, це сміх,
          Це книжковий світ!
Літні   канікули - гаряча  пора для  нашої   бібліотеки та нашого постійного партнера загальноосвітньої школи №5.
   У червні ЗШ№5 продовжує працювати. Вона стає літнім табором «Ластівка», де корисно, якісно і розважально організовують дитячий відпочинок.











  Наша бібліотека  допомагає їм у цьому і вже протягом багатьох років нас поєднує тісна дружба та бажання бути корисними та затребуваними в своїй громаді.

   Протягом місяця ми гостинно зустрічаємо учнів шкільного табору, яким пропонуємо цикли цікавих літературних заходів і акцій, зустрічей і презентацій. Яскраві літературні подорожі, художні майстер-класи, творчі конкурси, танці і вікторини.

  Програма цього літнього сезону «Бібліотека під відкритим небом» включала низку різноманітних захоплюючих заходів.

  Діти першого загону «Адреналін» стали учасниками казкової подорожі «Веселі вікторини від бабусі Ярини» (за творами українських письменників.








   Для дітей другого загону «Посмішка» проведено відео-годину «Здоров’я дітей чи шкідливі звички», яка була присвячена найактивнішій проблемі сучасності – здоровому способу життя.

 
   Для дітей третього загону  «Wi-Fi» підготовлено і проведено урок безпечної поведінки «Мій друг – дорожній рух», під час якого діти узагальнили знання про правила безпечної поведінки на вулиці, у транспорті.

 Також було проведено логічну гру «Тут питання і задачі, ігри, жарти – все для вас».
   На абонементі   в куточку дитячої творчості  «Розмалюйко» були  представлені малюнки  та  поробки дітей, виконані під час конкурсних програм. 

















Літній кінозал «Мультитек@» працював для всіх загонів літнього табору, де всі бажаючі могли подивитися улюблені мультфільми.
   Колектив бібліотеки  дуже вдячний всім нашим партнерам та дітям за участь в заходах та з нетерпінням  очікуємо на новий  літній сезон.       Маємо надію , що подібні програми  допоможуть відновити інтерес до читання, та до книги в цілому.

Немає коментарів:

Дописати коментар