пʼятницю, 20 жовтня 2017 р.

МИР БОРОНИТИ НА РІДНІЙ ЗЕМЛІ ЇХ ПРИЗВАЛА УКРАЇНА

  У бібліотеці-філії №3 традиційно проводяться зустрічі з людьми, які беруть безпосередню участь у військових діях на Сході нашої країни. 
  Ці зустрічі проходять кожного року до свят Дня захисника України та Дня українського козацтва.
  На зустріч з воїном цього року завітали учні ЗОШ №5 з класним керівником Семком П.О. та бібліотекарем шкільної бібліотеки Алєксєєнко Л.В.
  « Сьогодні ми запросили нашого земляка Олександра Попічка, який за власним бажанням пішов захищати нашу рідну землю, наших дітей, наше майбутнє» - такими словами розпочала зустріч бібліотекар  бібліотеки Зоя Позовна.
  Олександр розповів про перебіг жахливих подій на Сході країни. Він був на бойових позиціях у Донецькому аеропорту, встиг побувати під обстрілами  ворога і зазнав гіркоти втрати бойових товаришів.
  Свою розповідь він ілюстрував відео роликами  «Мої побратими», піснею про донецьких кіборгів.
  Олександр Попічко є головою міського осередку Всеукраїнської громадської організації   «Сокіл». Показ репортажу з літнього табору цієї організації  зацікавив дітей.
  «Якщо ти молодий, активний та свідомий українець, тобі близька націоналістична ідеологія, ти хочеш змін та кращого життя? Приходь та приєднуйся до нас! Ми маємо здобути українській нації Українську Державу!» - сказав  по завершенні зустрічі Олександр Попічко.

  Класний керівник Семко П.О. подякував  гостеві за цікаву та емоційну розповідь. Присутні мали можливість задати багато питань і сфотографуватись на пам'ять. 

Немає коментарів:

Дописати коментар