неділю, 19 червня 2016 р.

МИ ХОЧЕМО, ЩОБ ВАШЕ ЛІТО БУЛО КНИГАМИ ЗІГРІТЕ!



 Літо – найулюбленіша пора всіх дітей. Для корисного відпочинку дітей  в дні літніх канікул в нашій бібліотеці  проходять заходи літніх читань під назвою «Ми  хочемо,  щоб  Ваше  літо  було  книгами  зігріте!». Відвідуючи бібліотеку у літній період,  діти поринають  в  море цікавих книг і яскравих журналів, захоплюючі інтелектуальні  та розвиваючі комп'ютерні ігри. 

  А ще у  нашій бібліотеці  діти знаходять друзів, однодумців, цікавих співрозмовників, з якими цікаво читати, грати, розгадувати ребуси, загадки, малювати, творити – розважатися!  


   Так з 02.06 по 14.06. бібліотека радо приймала у себе пришкільний табір «Ластівка» та мовну школу «Ромашка». Програма Інтернет-канікул включала низку різноманітних захоплюючих заходів як в бібліотеці, так і на території  школи.
 Для дітей 1 та 2 загону підготовлено і проведено відео-урок безпечної поведінки під час канікул, в ході якого діти узагальнили знання про правила безпечної поведінки на вулиці, у транспорті, а мультик «Безпека на воді» викликав жваве обговорення про різні випадки під час купання в річках. Гра-оплески «Вірно-невірно» закріпила знання.
 Діти 3 загону здійснили подорож в Книжкову Країну   на Літературному локомотиві «До авторів на гостину мчать вагончики невпинно».  Під час заходу учасники  знайомили  зі своїми улюбленими книгами, разом  визначали автора того чи іншого твору. В ході бібліографічної гри «Якщо автора я знаю, швидко книги вибираю» діти здійснювали пошук книг за допомогою абеткового каталогу. Гра-змагання «Бібліотечний розумник» визначив серед дітей бібліотечного «знатока».
   Рухливі ігри «Їстівне – неїстівне» та «Веселий м’ячик» на літньому майданчику біля бібліотеки   створили серед дітей  веселу атмосферу довіри, розвили почуття єдності та згуртованості.
  Усі бібліотечні заходи були цікавими, корисними, веселими та інтерактивними. Кожен виховний захід супроводжувався відео - переглядом.
 








   В літній період в  бібліотеці працює бібліотечний «кінозал», де всі бажаючі можуть подивитися улюблені мультфільми.

  На канікулах сумувати ніколи – приходь до бібліотеки за втіхою!

Немає коментарів:

Дописати коментар