понеділок, 3 березня 2014 р.

КНИГА - ПОРТАЛ ДО ЗНАНЬ


    Популяризація найкращих надбань української і світової класичної й сучасної літератури, підвищення рівня особистого розвитку і культурної компетентності дітей через заохочення їх до систематичного читання – ось основні завдання Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач».
   Незважаючи на те, що в Кіровоградській області в цьому році не відбудеться 3 етап конкурсу, наша бібліотека та ЗШ №5,  на прохання юних любителів книги, провели конкурс «Найкращий читач - 2014».

  До проведення Конкурсу залучилися вчителі літератури, котрі  консультували учасників в  процесі підготовки та проведення конкурсу.
  
  Учасники надали членам журі для оцінювання власноручно заповнені щоденники і по черзі розповідали про свою улюблену книжку, відповідали на запитання членів журі, демонструючи розуміння тексту, вміння його аналізувати.

   Всі конкурсанти продемонстрували свої ораторські таланти , знання та уміння створювати цікаві презентації. 
 
   Але конкурс є конкурсом і тому повинні бути переможці . Отож, переможцями  стали:  1 місце – Вовк Катерина (М.Гоголь  «Тарас Бульба»), 2 місце – Сєлєзньова Даша (О.Мігель  «Рита і Талісман Зоряної Кішки», 3 місце – Полтавець Сергій  (Д.Дефо  «Життя й незвичайні та дивовижні пригоди Робінзона Крузо»).



 
Конкурс пройшов в теплій та дружній атмосфері.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар