неділю, 2 березня 2014 р.

ПОРТАЛИ Е-УРЯДУВАННЯ


    На виконання проекту  «Школа електронного громадянина», який має на меті впровадження концепції е-урядування, бібліотека провела черговий  тренінг   «Школа електронного урядування».  Електронне урядування це -  адаптація державного управління до умов інформаційного суспільства, сутність якого полягає у налагодженні взаємодії органів державної влади і місцевого самоврядування між собою, з громадянами та бізнесом за допомогою сучасних ІКТ.
   Тренер Шмакова Н.А надала учасникам тренінгу інформацію про портали е-урядування загальнодержавного та місцевого значення.

   Через урядовий веб-портал (Єдиний веб-потрал органів виконавчої влади: http://www.kmu.gov.ua)  можна знайти інформацію про послуги та зразки деяких документів, необхідних для їх отримання (за рубриками: «громадянам України», «юридичним особам», «міжнародній спільноті»).

    З метою забезпечення більшої доступності до отримання е- послуг населення місцевої громади  тренер при допомозі відео-презентацій показала діючі веб- портали місцевої влади.

 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар