четвер, 28 лютого 2013 р.

ІНТЕРНЕТ-САЙТИ КІРОВОГРАДЩИНИ

    Другий рік наша бібліотека працює в рамках Регіональної мережі ПДГ (Пункт доступу громадян до офіційної інформації). Біля спеціалізованої виставки "Діалог між владою і громадою: Пункт доступу громадян до офіційної інформації " для користувачів виділено комп'ютерне місце з підключенням до мережі Інтернет. Тут  вони можуть знайти потрібну офіційну інформацію центральних та місцевих органів влади



    З метою виконання одного з головних завдань ПДГ - формування у користувачів навичок роботи з мережевними ресурсами державних органів влади та управління - бібліотека започаткувала з нового року групові заняття з користувачами з методики пошуку офіційної інформації в Інтернеті.
    Так в січні  бібліотекарі знайомили користувачів з web-сайтами державних органів влади України, веб-посилання про які розміщено на виставці.



  " Інтернет-сайти Кіровоградщини" - під такою назвою проходило заняття у лютому з учнівською молоддю, на якому користувачі навчалися пошуку як офіційних Інтернет-сайтів та видань області, так і інших Інтернет-сайтів Кіровоградщини.
 



 
  

Немає коментарів:

Дописати коментар