понеділок, 7 червня 2021 р.

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, РІДНЕ МІСТО!

  6 червня Світловодськ відзначив свій 67-й День народження. Міські бібліотеки не могли залишитися осторонь. Святкуючи цього року День міста, бібліотеки централізованої бібліотечної системи вже традиційно вийшли за межі бібліотечного простору і приєдналися до загальноміських заходів.

  По-справжньому масштабне і цікаве бібліотечне дійство «Бібліотека під відкритим небом» розгорнулось на алеї парку культури і відпочинку ім. Т. Г. Шевченка.

  Переглянувши виставку-інсталяцію «Книжковий континент на ім’я Світловодськ», кожен міг переконатися, що історія і сьогодення рідного міста завжди у центрі уваги бібліотекарів.

Мешканці міста на дошці побажань «Я люблю Світловодськ» змогли написати свої вітання рідному місту та подарувати свої художні експромти.



  Світловодці змогли не тільки дізнатися якими стравами пригощали в Новогеоргіївську, а й поласувати смачною кашею, приготовленою бібліотекарями за особливим рецептом.

  Не залишилась поза увагою і тематична фотозона «Інста’ рамка», де кожен зміг побачити в собі справжнього світловодчанина.

  Участь у краєзнавчій вікторині «Пізнай свій край з бібліотекою», складання краєзнавчого бібліопазлу, майстер-класивсе це дало змогу відвідувачам «Бібліотеки під відкритим небом» весело і змістовно провести дозвілля.


Немає коментарів:

Дописати коментар