понеділок, 8 лютого 2021 р.

Е-життя разом з бібліотекою: орієнтир на громаду.

  Ми живемо у час надшвидкого розвитку інформаційних технологій та нових можливостей. Все більше різноманітних послуг, якими раніше ми могли скористатись тільки безпосередньо на місці їх надання – зараз можна отримати через Інтернет. Йде мова про розвиток послуг електронного урядування в Україні.

Серед інноваційних послуг нашої бібліотеки варто відмітити впровадження електронних послуг (е-послуг).

  За допомогою безкоштовного Інтернету у бібліотеці створено умови для безперешкодного доступу користувачів  бібліотеки до відповідних е-ресурсів.

 






Кожен житель нашого мікрорайону може замовити і одразу ж роздрукувати електронний квиток в будь-яке місце земної кулі, скористатися вільним доступом до особистого кабінету споживачів комунальних послуг,  здійснити реєстрацію на ЗНО, поповнити рахунок мобільного телефону та й, зрештою, здобути навички самостійного використання електронних сервісів. 
   Проводяться навчання та консультування користувачів щодо оплати комунальних платежів жителями нашого мікрорайону.


  Кожного місяця  в нашій бібліотеці здійснюється реєстрація в особистому кабінеті споживача GASOLINAonline, НафтоГаз Газопостачальна компанія,  Кіровоградська обласна ЕК (КОЕК), ОКВП "Дніпро-Кіровоград", який надає інформацію про стан особового рахунку, можливість швидко та просто повідомити показання лічильника, роздрукувати рахунок на оплату послуг.

  

Станьте користувачами нашої бібліотеки  та скористайтеся перевагами зручного сервісу  реєстрації в особистому кабінеті споживача!

Немає коментарів:

Дописати коментар