четвер, 19 листопада 2020 р.

"Подаруй книгу бібліотеці: друковану чи електронну".

 

   Як стверджував М. Твен: 

"Доброта – це те, що може почути глухий і побачити сліпий".

  В рамках Всеукраїнського дня добрих справ з 23листопада по 01 грудня наша бібліотека проводить акцію  "Подаруй книгу бібліотеці: друковану чи електронну".

   Дарування книжок — гарна традиція читачів, друзів і партнерів нашої книгозбірні, завдяки якій фонд бібліотеки поповнюється не лише дублетними, а й першими примірниками видань. На превеликий жаль, у зв’язку з обмеженим бюджетним фінансуванням, бібліотеки не в змозі поповнювати в повному обсязі бібліотечний фонд новими книжками та періодичними виданнями. 
  Бібліотеки завжди допомагали своїм читачам: одержати знання, відкрити для себе незвіданий світ, знайти відповіді на всі питання. Сьогодні час допомогти бібліотекам! 
Бібліотека-філія №3 запрошує своїх читачів приєднатися до акції: "Подаруй книгу бібліотеці: друковану чи електронну", приурочену до Всеукраїнського дня добрих справ.
  Давайте приєднаємося до акції: "Подаруй книгу бібліотеці: друковану чи електронну". Книги стануть доступні нашим читачам! Тож звертаємось до Вас з проханням, якщо маєте вдома книги, які вже прочитали і не користуєтесь ними – підпишіть їх гарними побажаннями і подаруйте їх нашій бібліотеці! Ми впевнені, якщо  цю добру справу зробить кожен, багатшим стане наш бібліотечний фонд, а подаровані книги прочитають інші! 

 Пропонуємо згадати відому мудрість «книга - найкращий подарунок», зробіть свій власний дарунок – подаруйте бібліотеці  книгу.  Не втомлюйтеся робити добро!

Долучайтесь до акції, яка триватиме з 23.11 по 01.12 у стінах нашої бібліотеки. 
У читальному залі буде організована розгорнута виставка подарованих видань.

Шануймо, бережімо, читаймо книги, бо у них мудрість, розум, знання людства, які створювалися впродовж тисячоліть. 
Книга – найбільший винахід людства.

Не залишайтесь байдужими! Добрі справи робити приємно! Тож долучайтесь до благодійництва, адже у кожного з нас є можливість робити добрі справи!

Щиро вдячні за подарунки!

Немає коментарів:

Дописати коментар