вівторок, 25 червня 2019 р.

ЧИСТА ПЛАНЕТА... ЧИСТА ДУША...


  


  Можна прожити без багатьох досягнень науково-технічного прогресу. Без природи, без чистого повітря, неотруєної їжі та води прожити неможливо. Зберегти ж планету придатною для життя людей можливо лише в тому випадку, якщо кожний житель планети поставить на перше місце любов до всього живого.
   «Ми живемо на багатій, щедрій, прекрасній землі. І ми не маємо права забувати, що сьогодні просто любити природу, милуватись її красою замало» - таким зверненням  розпочала тренінг "Сталий розвиток людства: діти створюють планету" для молодших школярів літнього табору «Ластівка» модератор проекту Ніна Шмакова.
  За допомогою відео «Повернемо обличчю планети  посмішку!» тренер намагалася донести інформацію про те, що кожен має усвідомити себе частинкою Землі, до роздумів над екологічними проблемами краю.
Вправи тренінгу розширили знання про довкілля юних читачів та ознайомили з правилами поведінки на природі. Було проведено конкурси та вікторини екологічної та природознавчої тематики "Живої природи душа промовляє". Діти відгадували цікаві загадки про природні явища, тварин та рослини. Виготовлення листівок про правила охорони навколишнього середовища сприяли  умінню і навичкам дітей позитивно впливати  на природу.

Немає коментарів:

Дописати коментар