середу, 26 вересня 2018 р.

КНИЖКОВИЙ ДІМ ВІДКРИТИЙ ВСІМ

  Упродовж багатьох століть Бібліотека була і залишається збирачем, хранителем, дослідником численних творів друку – вічних пам'яток писемності, а бібліотекарі — вірними зберігачами та популяризаторами духовної спадщини поколінь. Саме вони, бібліотекарі, завжди відчиняють читачам двері у натхненний і захопливий книжковий світ.
   Всеукраїнський день бібліотек, який щорічно відзначається 30 вересня та співпадає зі святом Віри, Надії, Любові і матері їхньої Софії, покликаний ріднити людей з книгою, допомагати читачам не заблукати в лабіринтах сучасних інформаційних технологій та сприяти у пізнанні самих себе.
   
Декому й досі здається, що бібліотека – тиша і безліч книжок, але це далеко не так! В книгах зібрано безмежний та мудрий світ, нетлінні його скарби, які з друкованих сторінок ведуть задушевну розмову з кожним читачем.













 Під час святкування Всеукраїнського дня бібліотек працівниками нашої бібліотеки було проведено низку заходів:
  «Книжковий дім відкритий всім» Інформаційна мандрівка
Розповідь бібліотекаря  містила цікаву інформацію з історії  створення книги, з виникнення бібліотек  світу.

  «Почалася пора золота: йде до школи уся дітвора»  Книжково-ілюстративна виставка


   Переглядаючи виставку книг на допомогу шкільній програмі, ніби здійснюєш подорож в різні країни, потрапляючи саме в храми науки.
   «З книгою навколо світу» Літературна круговерть
  В такий спосіб наша бібліотека  прагне  популяризувати читання серед учителів і школярів: " Книзі ніколи не завадить підтримка, надто ж – у час Інтернету".
  Всеукраїнський день бібліотек минув. Проте бібліотека продовжує працювати, прививати своїм відвідувачам любов до друкованого слова та втілювати в життя ще більше нового та креативного.

Немає коментарів:

Дописати коментар