неділю, 25 березня 2018 р.

МИ ЧИТАЄМО ЗАВЗЯТО, А ЧИТАННЯ НАМ - ЦЕ СВЯТО


 
Дитяча Бібліопланета – це місце незабутніх див. І щоб справдилися ці слова бібліотека під час  Тижня дитячої книги запропонувала читачам калейдоскоп цікавих заходів.




 Його відкривала викладка літератури «Книги, що знають УСЕ». Для поглиблення і розширення читацьких інтересів був розгорнутий перегляд дитячих енциклопедій, довідників, словників для дітей шкільного віку. Усі книги дитячої енциклопедії «Я пізнаю світ» видавництва «Школа», «Дитяча енциклопедія» видавництва «Фоліо» дають змогу розширити та поглибити світогляд юних користувачів бібліотеки. Книги для розумників та першовідкривачів зацікавили багатьох юних відвідувачів бібліотеки.
 









  Щоб показати, які наші діти талановиті, була організована виставка поробок наших юних читачів-умільців  під назвою "Цікаве хоббі".
  У День періодики, що називався «Журнальні новинки для розумної дитинки», відбувався прес-огляд популярної періодики. 

Діти познайомилися з публікаціями, які друкуються на сторінках журналів  та газет, які отримує бібліотека для дітей молодшого шкільного віку. Діти мали змогу переглянути  періодичні видання, почитати з них вірші, казки, оповідання, розгадати кросворди та ребуси.





















Перегляд корисних мультфільмів про книгу дав юним читачам можливість побачити яскраве і гармонійне поєднання книги та можливостей Інтернет-мережі у стінах бібліотеки. Як же без цього?

  







Тиждень дитячої книги це - справді свято, свято дітей-читачів, батьків, бібліотекарів, письменників, видавців і всіх шанувальників дитячої книги. А це означає, що книгу люблять, і вона потрібна.

Немає коментарів:

Дописати коментар