четвер, 8 червня 2017 р.

ТАБІР - ВЕСЕЛА СІМ'Я ,ТАБІР - ЦЕ ДРУЗІ І Я

  
  Літо - пора веселих розваг та відпочинку. Пора року, яку діти чекають з великим нетерпінням. Наша бібліотека запланувала та організовує для своїх користувачів заходи, які найбільш актуальні влітку.
      Частими гостями  бібліотеки-філії №3 є літній табір «Ластівка». Для дітей бібліотекарі підготували  цікаву, змістовну програму різноманітних заходів як в книгозбірні, так і на свіжому повітрі «Табір - весела сім'я, табір - це друзі і я».
  Весело, цікаво та, як завжди, із користю діти мандрували сторінками книжок, дитячих журналів, приймали участь у вікторинах «Упізнайте героя за його вчинками або діями», «З якої казки уривок?», «З якої казки розмова?», «З якої країни літературний герой» та конкурсах «Загадки казкових героїв», «Казкові посиденьки» та інше.
  І подорожувати не завжди легко та просто. Завдання та запитання були  такими оригінальними та інколи несподіваними – є над чим задуматись!
   При цьому  діти проявили неабиякі знання казок і пісеньок різних казкових героїв.

 Переглянули цікаві мультфільми у мульткінозалі, після яких стали розповідати смішні та повчальні пригоди своїх домашніх улюбленців.
   
  











Діти переглянули яскраві книги з чарівними ілюстраціями, що так і просилися до рук з книжкової виставки «Чарівну скриньку відкривай, в чарівну казку завітай»!
  











      Зацікавленість та ентузіазм дітей вилився в  фотоколаж  «З улюбленою книгою влітку»

Завдяки книжковому релаксу в бібліотеці і біля бібліотеки діти переконалися, що в бібліотеці можна змістовно відпочити, розважитися та набути нові корисні знання.

Немає коментарів:

Дописати коментар