середу, 8 січня 2014 р.

Е-УРЯДУВАННЯ + БІБЛІОТЕКА = НОВІ МОЖЛИВОСТІ


      Наша бібліотека продовжує виконувати  проект «Школа електронного громадянина», який  має на меті впровадження концепції е-урядування. Ця система дасть можливість людині спілкуватися з владою без посередників, до мінімуму скоротити пряму взаємодію громадян і чиновників. Проект передбачає організацію циклу тренінгів для різних груп населення, спрямованих на освоєння електронних послуг і е-урядування.
     17 грудня  бібліотека провела  перший тренінг «Школа електронного урядування». Тренер Шмакова Н.А. ознайомила учасників  із законодавчими та практичними аспектами електронного урядування, надала  навички користування електронними послугами національного та регіонального рівнів.


 
  Тепер читачі нашої бібліотеки мають змогу самостійно користуватися е-послугами освіти, медицини, резервувати та придбати  проїзні пасажирські документи на залізничний транспорт, реєструватися в Сбербанку колишнього СРСР на отримання 1000 грн. в «Реєстрі вкладників заощаджень громадян на сайті АТ «Ощадбанк», оформляти заяви на вступ до ВНЗ України, реєструватися  для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, шукати роботу на єдиному порталі «Труд» Державної служби зайнятості України.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар