неділю, 22 січня 2012 р.

УСПІХИ НАШОЇ БІБЛІОТЕКИ

            Завдяки перемозі у II турі конкурсу Міжнародної програми «Бібліоміст» бібліотека-філія №3 отримала 3 комп’ютери з веб-камерами, мікрофонами, принтер та сканер, які забезпечують користувачам комфорт та сучасний рівень інформаційного обслуговування.            
            Якщо одні школярі переважно розважаються в мережі, то інші переважно навчаються і мають гарні успіхи.
     Користувач нашої бібліотеки учениця 10-класу Одоміч Анна паралельно з заняттями в школі проходить очне-заочне навчання на базі Малої академії наук Міністерства освіти та науки України в місті Кіровограді. Анна звернулася до бібліотеки з метою написання дослідницької роботи, оскільки вдома немає доступу до мережі Інтернет.
 
  Тема - «Улаштування дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування» - потребувала глибокого вивчення різних аспектів цього питання і тому вона відвідувала бібліотеку майже щодня. Бібліотекарі надали їй необмежений доступ до книжкового фонду і користуванню комп’ютером. При допомозі працівників філії Анна змогла найти велику кількість законодавчих сайтів, які містили все, що потрібно для написання роботи. Оскільки дослідницька робота була вчасно та якісно виконана, Одоміч Анна виявила безмежну вдячність бібліотекарям.

1 коментар:

  1. Это хорошо, что в библиотеке появились персональные компьютеры и доступ к web сети (Интернет), так как без них в современное время не обойтись, особенно в библиотеке.

    Помощь школьникам - это большой плюс, для Светловодской библиотеки.

    Рад, что в Светловодске существует библиотека с такими опытными сотрудниками. Так держать!

    ВідповістиВидалити