неділю, 14 червня 2015 р.

ЧИТАЙ! ГРАЙ! МІРКУЙ!

    Для дітей, що відпочивають в таборі відпочинку «Ластівка» при ЗШ №5, в приміщенні бібліотеки-філії №3 проводиться багато цікавих та корисних заходів.
 Найкраще збуджують дитячу увагу та зацікавленість такі заходи, в яких вони самі беруть активну участь – рухливі ігри, інтелектуальні конкурси, вікторини. Тому вся робота в літній період пройнята елементами гри. 
  Діти із задоволенням вживаються в образи літературних героїв, відгадують загадки, відповідають на питання вікторин, стають учасниками літературних конкурсів.
    Тож, цікавими і пізнавальними для дітей були ігри «Розгадай кросворд здоров’я»,  «В гості до літа», вікторина "Формула здоров'я" розвиваючими та корисними – гра з картками «Бібліографічне доміно», вікторинка-плутанинка   «З якої ми казки?», гра –пантоміма «В країну Фантазію - по середах».
   Всі заходи проходили за найактивнішої участі дітлахів: кожний намагався показати свою ерудицію, акторські здібності, почуття гумору, що і продемонструвала театралізована сценка «Баба Яга та Кощій – охоронці».
 Листочки з корисними звичками, які діти відібрали, допомогли зазеленіти «Дереву здоров’я» в нашій бібліотеці.
    Свої художні здібності діти продемонстрували під час конкурсу малюнка «Прикрась бібліотеку».
   Особливо жваво та весело проходили пізнавальна вікторина «Корисно - шкідливо», гра на увагу «Чарівне слово» з елементами спортивних вправ на зеленому майданчику біля бібліотеки.
  Завітайте до бібліотеки і ви отримаєте задоволення та гарний настрій. Будемо раді бачити усіх бажаючих. У бібліотеці можна робити все: читати, малювати, спілкуватися через Інтернет, грати в ігри і гарно проводити свій час.